Sâmbătă, 27-Aprilie-2024, 9:27 PM
Bine aţi venit Vizitator | RSS
BINE ATI VENIT pe RADIO POPAY chat
Principală | Blog | Înregistrare | Logare
Formularul pentru autentificare

Meniu site
noi santem aici
Mini-chat
200
Sondajul nostru
Noteaza site-ul meu
Total of answers: 72
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Calendar
«  Aprilie 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
facebook
Căutare
Frica este una dintre trairile umane cele mai frecvente. Care sunt cele mai mari temeri ale omului?
 
Privarea de libertate

In timp ce definitiile exacte ale libertatii sunt un subiect discutabil, teama de a nu ne pierde libertatea a fost mereu prezenta in mintea oamenilor, deoarece, ne mai intrebam ce s-ar intampla daca ne-am pierde puterea de a ne controla vietile. Aceasta frica apare din copilarie, cand eram pedepsiti sa stam in camera si sa nu iesim pana nu ne terminam temele, conform Listverse.

Totusi, daca ne gandim invers: Este libertatea absoluta un lucru bun pentru noi? Uneori ne dorim ca alte persoane sa ia decizii in locul nostru.

Necunoscutul

Teama de necunoscut este usor de explicat, deoarece, de cele mai multe ori, pentru a merge mai departe trebuie sa stim ce ne asteapta acolo. Atunci cand nu cunoastem, nici nu putem controla, ceea ce inseamna ca nu putem manipula rezultatul actiunilor no ... Detalii... »
Vizualizări: 484 | Adăugat de: radiopopay | Data: 08-Octombrie-2011 | Comentarii (0)

Visele deformeaza realitatea. Daca exista deformare, atunci este vorba de a poseda o cheie care sa ne deschida usa fermecata a viselor...
 
Visele ne ofera situatiile cele mai incredibile. Sunt multi cei care escaladeaza munti, cad vertiginous in hauri fara fund... Altii urca in spatiu, viseaza gari, bagaje pierdute, fugi disperate din situatii complicate sau imposibil de solutionat. Milioane de persoane decente viseaza lucruri de care-si amintesc apoi fascinate. Daca va povestiti visele prietenilor, va dati usor seama cat de impartite sunt opiniile si interpretarile. X poate pretinde ca visele sunt o adunatura de absurditati fara semnificatie. Y poate sustine ca visele prevestesc bucurii sau nenorociri, iar Z ne poate asigura ca a visa "dinti care cad” este semnul mortii iminente a cuiva. Pe cine sa contrazicem? Cate întrebari, indoieli... naivitati pe marginea viselor. Ganditi-va numai la urmatoarele întrebari pe care le pun in mod curent profanii: ... Detalii... »
Vizualizări: 538 | Adăugat de: radiopopay | Data: 29-Septembrie-2011 | Comentarii (0)

Murphy stie tot despre barbati. Sarcastice, pesimiste, optimiste, paradoxale, incredibil de adevarate si aplicabile, legile lui Murphy isi merita cu siguranta popularitatea de care se bucura. Iti prezentam cateva dintre cele mai cunoscute legi ale lui Murphy despre barbati.
Legile lui Murphy despre barbati


Barbatii frumosi nu sunt de treaba.
Barbatii de treaba sunt urati.
Barbatii frumosi si de treaba sunt homosexuali.
Barbatii care sunt frumosi, de treaba si heterosexuali sunt insurati.
Barbatii care nu sunt chiar atat de frumosi, insa sunt de treaba, nu au bani.
Barbatii care nu sunt atat de frumosi, insa sunt de treaba si au si bani cred ca esti interesata doar de banii lor.

Barbatii frumosi, care nu au bani, sunt interesati doar de banii tai.
Barbatii frumosi, oarecum heterosexuali, nu chiar ‘de treaba’ nu considera ca esti suficient de frumoasa.
Barbatii care cred ca esti frumoasa, sunt heterosexuali, au bani si sunt ... Detalii... »
Vizualizări: 495 | Adăugat de: radiopopay | Data: 27-Septembrie-2011 | Comentarii (0)

Iata care sunt in conceptia lui Robert Greene cele 48 de legi esentiale pentru a reusi in viata. Cele 48 de legi ale puterii sunt un adevarat ghid de forta personala.

Cartea "The 48 Laws of Power” ("Succes si putere. 48 de legi pentru a reusi in viata”) de Robert Greene si Joost Elffers poate fi considera pe buna dreptate un urmas demn si modern al cartii "Printul" de Machiavelli. Unele legi expuse aici par machiavellice in intelesul figurat al cuvantului. Nu ne invata cum sa evoluam spiritual, nici sa fim buni unii cu altii, nici sa fim intotdeauna cinstiti si corecti, nici sa lasam de la noi, nici sa intoarcem obrazul celalalt asa cum ni se spune in Biblie.
Cele 48 de legi ale puterii ne invata cum sa reusim in viata, cum sa obtinem succesul si puterea, cum sa obtinem ceea ce vrem de la cei din jurul nostru sau cum obtin altii ceea ce vor de la noi. Uneori prin dominare, manipulare si tactica, controlul mintii si a vointei celorlalti, ajungand la scop scuzand ... Detalii... »
Vizualizări: 2159 | Adăugat de: radiopopay | Data: 22-Septembrie-2011 | Comentarii (1)

Nu exista o formula secreta pentru fericirea in cuplu, incearca sa ne demonstreze expertul David Simon. Exista insa cateva principii care, daca sunt aplicate intr-o relatie, pot conduce catre intensificarea comunicarii, a pasiunii si a armoniei intr-un cuplu.

In cartea "Free to Love, Free to Heal”, profesorul doctor David Simon, director medical si cofondator al Centrului Chopra, specialist in vindecarea trupului si a sufletului ne dezvaluie secretul relatiilor frumoase si armonioase. Nu exista o formula secreta pentru fericirea in cuplu, incearca sa ne demonstreze expertul. Exista insa cateva principii care, daca sunt aplicate intr-o relatie, pot conduce catre intensificarea comunicarii, a pasiunii si a intelegerii intr-un cuplu, dar si catre armonie si fericire. Iata care sunt, in viziunea lui David Simon, cele 7 legi care stau la baza relatiilor implinite.
 
LEGEA 1: Relatia mea se bazeaza pe egalitate…

Nu degeaba se spune ca r ... Detalii... »
Vizualizări: 455 | Adăugat de: radiopopay | Data: 02-Septembrie-2011 | Comentarii (0)

Cine cauta dupa inima si suflet gaseste neaparat,e nevoie doar de multa rabdare,respect stima si numaidecit o vorbire corecta si frumos spus si fii convinsa ca totul o sa ti se primeasca si cu toate astea ai sa cuceresti pe oricine caci un suflet bun si cuminte e greu de gasit,tine minte nu uita,si-ti dau un sfat:nu dispera si sa nu crezi ca tu esti mai prejoas/a decit cineva,doar stii ca frumusetea nu e pe primul loc,ce mai vorba sa fie,fiecare persoana are cite ceva frumos in ea si ceva negativ,nu este lume perfecta pe pamintul asta,adica sa fie frumos,destept,bun la inima,harnic,descurcaret in toate si cu bani,asta-i imposibil,doar stii ca noi traim intr-o lume imperfecta si incodata accentuiez"NU CONTEAZA CUM ARATI,CONTEAZA CUM GINDESTI"
.
.....nu este lume perfecta pe pamintul asta,adica sa fie frumos,destept,bun la inima,harnic,descurcaret in toate si cu bani"... confuz rau  dar de ce neaparat sa fie referitor la barbati si de ce cu bani? asta e f ... Detalii... »
Vizualizări: 469 | Adăugat de: radiopopay | Data: 16-August-2011 | Comentarii (0)

Una dintre cele mai aprige boli ale omului modern, care traieste intr-un ritm alert, este stresul. Tensiunea nervoasa afecteaza nu doar organismul, ci si stabilitatea relatiei de cuplu.



Ce neplaceri poti avea cu partenerul de viata daca iti neglijezi starile de tensiune acumulate in timpul zilei? Vorbesti sau actionezi fara sa gandesti
Entuziasmul de la inceputul relatiei nu este vesnic. Conflictele mai mult sau mai putin importante aparute la locul de munca, numarul mare de ore muncite, cearta cu un alt sofer in trafic, rezultatele nesatisfacatoare la examene, zgomotele insuportabile ale vecinilor sunt motivele pentru care ajung la divort mai mult de 40% din tinerii casatoriti. "in perioadele de stres, femeile vorbesc fara a gandi, iar barbatii actioneaza fara a gandi", spune psihologul Allan Pease. De aici si pana la certurile interminabile cu partenerul, reprosurile, tristetea si dorinta de te indeparta de el nu mai este decat un pas.
Nu mai ai chef?
Prob ... Detalii... »
Vizualizări: 678 | Adăugat de: radiopopay | Data: 09-August-2011 | Comentarii (0)

Tocmai asta vreau sa intreb si sa aflu..Inteleg ca nu toata lumea se gandeste la acelasi lucru cand este vorba despre o femeie frumoasa, insa eu vreau sa aflu genu' de detalii precum: inalta, blonda, ochi bla, bla....e un fel de sondaj ca sa fiu mai concret...eu cred ca fiecare dintre noi are macar in minte o imagine a unui barbat/ unei femei pe care il/ o considera frumos sau frumoasa..vroiam sa vad inspre ce parte inclina balanta...de asta am cerut si o desciere fizica..

Deci tanara domnita,nu stiu eu la ce o sa te ajute un sondaj pe tine despre ce prefera lumea fizic cat si mental,pentru ca la sfarsit tu nu vei putea deveni altcineva decat esti tu oricat ai incerca sa fi pe placul unui mascul feroce.
Daca analiza mea e corecta eu as spune ca momentan un mascul feroce cu o dif de varsta mai mare de 10 ani incearca sa-ti intre in teritoriu ,ceva te amuza si atrage la el dar nu esti sigura ce anume vrea de la o femeie ,stai linistita toate femeile au aceasi dilema ca t ... Detalii... »
Vizualizări: 438 | Adăugat de: radiopopay | Data: 05-August-2011 | Comentarii (2)

Pe buna dreptate sau nu, acest test a fost atribuit lui Dalai Lama, liderul spiritual al Tibetului. Testul tibetan te poate ajuta sa intelegi care iti sunt prioritatile in viata, sa-ti faci o idee asupra modului in care ii percepi pe cei din jurul tau si sa-ti reamintesti de cei dragi.
Va invitam astazi sa va incepeti dimineata cu inima deschisa sau sa va destindeti in pauza de pranz efectuand un test ultrasimplu cunoscut sub numele de Testul Tibetan de Personalitate. Acest test ultrasimplu pe care il puteti efectua in nu mai mult de cinci minute circula de ceva timp pe calea cea incurcata a internetului. Pe buna dreptate sau nu, acest test a fost atribuit lui Dalai Lama, liderul spiritual al Tibetului. Este un test simpatic si interesant care, spre deosebire de alte teste de personalitate, nu contine raspunsuri corecte sau raspunsuri gresite, ci doar raspunsuri sincere pe care trebuie sa ti le adresezi tie insati. Poate ca i se poate reprosa o oarecare lipsa de aprofundare a i ... Detalii... »
Vizualizări: 517 | Adăugat de: radiopopay | Data: 03-August-2011 | Comentarii (0)

In medie, fumatorii mor cu 14 ani mai devreme decat nefumatorii, iar pentru jumatate dintre fumatorii care nu se lasa de fumat, cau
Din pacate, ne situam intre primele 50 de natiuni fumatoare, femeile dovedindu-se a fi chiar, inraite. Romancele ocupau in anul 2009, locul 37 in ceea ce priveste raspandirea fumatului, in timp de barbatii se situau pe pozitia 48 intre statele lumii, potrivit „Atlasului tutunului”. De asemenea, in ciuda tendintelor de scaderea a numarului fumatorilor din Europa Vestica, in Romania, in ceea ce priveste fumatul, tot mai multe romance adopta acest obicei.
"Puf Puf Puf! Un singur puf si nicotina ajunge la creier in numai 10 secunde. Eficacitatea ei este uimitoare, iar sistemul de distributie, incredibil de eficient. Nicotina actioneaza direct asupra inimii, schimband frecventa cardiaca si tensiunea arteriala. In concentratii mari, nicotina este letala, o singura picatura de nicotina pura, pusa pe limba, fiind suficienta pentru a ucide o persoana. N ... Detalii... »
Vizualizări: 605 | Adăugat de: radiopopay | Data: 03-August-2011 | Comentarii (1)

« 1 2 3 »
Copyright MyCorp © 2024