Joi, 28-Martie-2024, 3:02 PM
Bine aţi venit Vizitator | RSS
BINE ATI VENIT pe RADIO POPAY chat
Principală | Blog | Înregistrare | Logare
Formularul pentru autentificare

Meniu site
noi santem aici
Mini-chat
200
Sondajul nostru
Noteaza site-ul meu
Total of answers: 72
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Calendar
«  August 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
facebook
Căutare
Principală » 2011 » August » 3 » Testul psihospiritual Tibetan: Afla mai multe despre tine!
10:54 AM
Testul psihospiritual Tibetan: Afla mai multe despre tine!
Pe buna dreptate sau nu, acest test a fost atribuit lui Dalai Lama, liderul spiritual al Tibetului. Testul tibetan te poate ajuta sa intelegi care iti sunt prioritatile in viata, sa-ti faci o idee asupra modului in care ii percepi pe cei din jurul tau si sa-ti reamintesti de cei dragi.
Va invitam astazi sa va incepeti dimineata cu inima deschisa sau sa va destindeti in pauza de pranz efectuand un test ultrasimplu cunoscut sub numele de Testul Tibetan de Personalitate. Acest test ultrasimplu pe care il puteti efectua in nu mai mult de cinci minute circula de ceva timp pe calea cea incurcata a internetului. Pe buna dreptate sau nu, acest test a fost atribuit lui Dalai Lama, liderul spiritual al Tibetului. Este un test simpatic si interesant care, spre deosebire de alte teste de personalitate, nu contine raspunsuri corecte sau raspunsuri gresite, ci doar raspunsuri sincere pe care trebuie sa ti le adresezi tie insati. Poate ca i se poate reprosa o oarecare lipsa de aprofundare a investigatiei psihotemperamentale, insa este un test ‘naiv’ ce arunca un ochi asupra sinelui. De asemenea, te poate ajuta sa intelegi care iti sunt prioritatile in viata, te poate ajuta sa-ti faci o idee asupra modului in care ii percepi pe cei din jurul tau si iti reaminteste de impactul pozitiv pe care il au persoanele dragi asupra vietii tale.
ia o foaie de hirtie si ceva de scris si nu fura ca te furi singur !!!!!
Testul contine trei cerinte. Nu sta mult pe ganduri inainte de a le efectua si gandeste-te ca primul lucru care iti vine in minte este cel mai bun si potrivit raspuns al tau. ASADAR:
CERINTA 1. Ordoneaza urmatoarele animale in functie de propria preferinta:
a. Vaca
b. Tigru
c. Oaie
d. Cal
e. Porc
CERINTA 2. Gandeste-te la un cuvant (unul singur pentru fiecare termen) care sa DESCRIE fiecare din urmatoarele:
a. Caine
b. Pisica
c. Soarece
d. Cafea
e. Mare
Noteaza cuvintele pe foaia de hartie in dreptul termenilor.
CERINTA 3. Gandeste-te la 5 persoane pe care le cunosti, care te cunosc si care sunt extrem de importante pentru tine. Asociaza pe fiecare dintre ele cu una din culorile de mai jos:
Atentie!: Nu repeta raspunsul de doua ori. Trebuie sa asociezi o singura culoare unei singure persoane.
a. Galben
b. Portocaliu
c. Rosu
d. Alb
e. Verde

Raspunsurile iti apartin. La fel ca si interpretarile. Iti poti interpreta singur rezultatele testului, avand in vedere urmatoarele aspecte:

REZOLVARE CERINTA 1 – Ordinea in care ai asezat cele cinci animale defineste de fapt prioritatile pe care le ai in viata.
Vaca reprezinta un simbol pentru cariera.
Tigrul semnifica mandria, orgoliul .
Calul desemneaza familia.
Oaia semnifica iubirea.
Porcul simbolizeaza banii.
 
 REZOLVARE CERINTA 2 – Descrierile celor cinci termeni

Cuvantul pe care l-ai folosit pentru a descrie cainele face referire la propria personalitate.

Cuvantul pe care l-ai folosit pentru a descrie pisica descrie de fapt personalitatea partenerului.

Cuvantul pe care l-ai folosit pentru a descrie soarecele poate fi folosit pentru a descrie personalitatea dusmanilor tai.

Cuvantul pe care l-ai folosit pentru a descrie cafeaua semnifica modalitatea ta de a percepe sexul.

Cuvantul pe care l-ai folosit pentru a descrie oceanul face referire de fapt la propria viata.


REZOLVARE CERINTA 3 – Culorile si cei dragi…

Daca ai asociat Galben unei anumite persoane inseamna ca persoana respectiva este o persoana deosebita pe care nu o vei uita niciodata chiar daca nu va veti mai intalni in aceasta viata. Ea a marcat puternic si pozitiv un anumit moment din viata ta.

Daca ai asociat Portocaliu unei anumite persoane inseamna ca persoana respectiva iti este un foarte bun prieten, un prieten in care poti avea incredere si pe care te poti baza la nevoie.

Daca ai asociat Rosu unei anumite persoane, atunci acea persoana este cineva pe care il iubesti cu adevarat si care iti inspira sentimente profunde si intense.

Persoana pe care ai asociat-o culorii Alb este sufletul tau pereche, persoana care te intelege de minune, te completeaza si iti este alaturi la bine si la rau.

Persoana pe care ai asociat-o culorii Verde este o persoana in prezenta careia iti place sa te afli pentru ca te binedispune intotdeauna si iti imbunatateste starea de spirit. Este o persoana de care iti vei aminti intotdeauna cu drag.
Vizualizări: 513 | Adăugat de: radiopopay | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Copyright MyCorp © 2024