Vineri, 26-Aprilie-2024, 8:08 PM
Bine aţi venit Vizitator | RSS
BINE ATI VENIT pe RADIO POPAY chat
Principală | Blog | Înregistrare | Logare
Formularul pentru autentificare

Meniu site
noi santem aici
Mini-chat
200
Sondajul nostru
Noteaza site-ul meu
Total of answers: 72
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Calendar
«  August 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
facebook
Căutare
Principală » 2011 » August » 16 » ""NU CONEAZA CUM ARATI,CONTEAZA CUM GINDESTI""
8:22 AM
""NU CONEAZA CUM ARATI,CONTEAZA CUM GINDESTI""
Cine cauta dupa inima si suflet gaseste neaparat,e nevoie doar de multa rabdare,respect stima si numaidecit o vorbire corecta si frumos spus si fii convinsa ca totul o sa ti se primeasca si cu toate astea ai sa cuceresti pe oricine caci un suflet bun si cuminte e greu de gasit,tine minte nu uita,si-ti dau un sfat:nu dispera si sa nu crezi ca tu esti mai prejoas/a decit cineva,doar stii ca frumusetea nu e pe primul loc,ce mai vorba sa fie,fiecare persoana are cite ceva frumos in ea si ceva negativ,nu este lume perfecta pe pamintul asta,adica sa fie frumos,destept,bun la inima,harnic,descurcaret in toate si cu bani,asta-i imposibil,doar stii ca noi traim intr-o lume imperfecta si incodata accentuiez"NU CONTEAZA CUM ARATI,CONTEAZA CUM GINDESTI"
.
.....nu este lume perfecta pe pamintul asta,adica sa fie frumos,destept,bun la inima,harnic,descurcaret in toate si cu bani"... confuz rau  dar de ce neaparat sa fie referitor la barbati si de ce cu bani? asta e fel de incurajare pt femeile urate sau cum sta treaba?

el sa fie toate astea si femeia sa fie cum? ca sa acopere asemenea perfectiune? pai el are toate calitatile (ma rog a se intelege insiruirea asta ca fiind calitati) si BANI, ea cum ar trebui sa fie ca sa echilibreze oarecum balanta. nu inteleg. scuza-ma poate sunt mai sec azi de minte, dar pe bune zilnic constat cu stupoare si ma izbesc de tot mai multi ratati/e cu gandiri mediocre, dar cu idealuri "marete". pt orice fomist viata se rezuma la bani.
 
Conteaza totul , limitele sunt impuse de personalitatea si preferintele celui ce apreciaza. Nu pot sa-mi imaginez ca preferi sa stai langa un "monstru" doar pentru ca este . ...un "savant"Sa fim seriosi ."NU CONEAZA CUM ARATI,CONTEAZA CUM GINDESTI", asta poate sa afirme doar cineva care NU gandeste .....
Presupun ca este o incurajare pentru o femeie mai putin sexi,apetisanta ,atragatore la prima vedere.Este stiut ca un barbat cind vede o femeie nu se gindeste la calitatea ei intelectuala (ba uneori daca e la cote mari deranjeaza,inhiba )ci doar atractia sexuala isi spune cuvintul si daca nu e atras merge mai departe,nu are timp de pierdut si o astfel de femeie intra in panica singuratatii caci e frica de asta si de cele mai multe ori face compromisuri,gresit,mai devreme sau mai tirziu ,daca iti oferi mai multa atentie si adopti un ton deschis,vesel ,prietenos va veni soarele si pe strada ta .Si nu uita profita din plin de celelalte calitati pe care le ai,nimeni nu e urit,fiecare are o frumusete aparte doar ca trebuie pusa in valoare.Capul sus fi barbata ZOE.
 
intr-adevar coneaza si cum gandesti, la fel si cum iti pui streangul... de gat sau de vene...
stiai ca daca esti tampita ti se citeste pe fata?! ...in concluzie coneaza si cum arati
 
Dar in viata reala iti ia prea mult timp să intelegi asta. De obicei trebuie să te lovesti de multe in viată ca să îti cunosti adevarata valoare. Dar ceea ce te propulseaza înainte este in primul rand gandirea pozitivă.
Vizualizări: 469 | Adăugat de: radiopopay | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Copyright MyCorp © 2024