Joi, 25-Aprilie-2024, 1:43 PM
Bine aţi venit Vizitator | RSS
BINE ATI VENIT pe RADIO POPAY chat
Principală | Blog | Înregistrare | Logare
Formularul pentru autentificare

Meniu site
noi santem aici
Mini-chat
200
Sondajul nostru
Noteaza site-ul meu
Total of answers: 72
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Calendar
«  Martie 2013  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
facebook
Căutare
Principală » 2013 » Martie » 26 » Cine sunt eu ? Ce caut eu aici ?
9:55 AM
Cine sunt eu ? Ce caut eu aici ?

Sunt convins ca ti-ai pus aceaste intrebari , este normal , vin din interiorul tau , sunt cu siguranta cele mai arzatoare intrebari din viata ta , este ok sa te intrebi … cu totii o facem . Ne ascundem unii de ceilalti , ne punem pe fata mastile de oameni inteligenti , de oameni de succes insa pe toti ne macina aceste intrebari …. Cine sunt eu ? Ce caut eu aici ?

Venim pe acest Pamant cu un scop , fiecare are un scop diferit insa apoi parca ne pierdem pe drum . Avem inaintea noastra toata maretia si splendoarea vietii dar incepem sa ne bagam cat mai multe pietre in buzunar , crezand ca sunt valoroase cand de fapt ele sunt niste simple pietre …astfel devenim greoi . Acum parca nu prea mai avem aceeasi putere de a alerga catre visurile noastre , cum am mai face-o cu toate "bogatiile" atarnand in buzunare ? Trebuie sa fii dispus in orice clipa sa renunti la tot ceea ce ai pentru a putea sa te descoperi pe tine cu adevarat .

 

Cautam in permanenta sa pozam in niste persoane care nu suntem , doar de dragul unul like pe facebook sau cine stie , si mai bine un comment : frumoasa poza ; ok poate ca poza este frumoasa insa in spatele ei oare cata durere se ascunde , cata suferinta , cata frustrare ?

In tine arde flacara dorintei de a-ti fi mai bine insa de fiecare data cand nu ii dai ascultare nu faci decat sa mai arunci o galeata plina cu apa peste ea . Pentru moment poate reusesti sa o stingi , iti zici ca este ok viata ta , ca ai un loc de munca bine platit , ca ai o relatie buna , ca ai asigurata o perna calda insa tu , de fapt , stii foarte bine ca NU ESTE DELOC OK ! 

Omule fii serios , trezeste-te , chiar asta este viata pe care ti-ai dorit-o ? Te-ai nascut sa fii extraordinar , sa iti indeplinesti misiunea pe acest Pamant , fiecare are o misiune , un scop pentru care se afla aici ; adica sa fim seriosi , chiar crezi ca misiunea ta este sa mananci mici si sa ragai bere ? laugh

Poti extraodinar de multe lucruri insa pe drum te-ai pierdut , ai incetat sa mai fii tu , ai lasat lumea sa iti zica ca nu poti sa faci nimic , pana ai inceput sa gandesti :" eu nu sunt bun la nimic …" FALS , esti bun la foarte multe lucruri doar ca nu le-ai descoperit inca ; trebuie sa intelegi ca lumea este lumea iar tu esti tu . TU esti UNIC , posibil sa ti se para putin cam fortata aceasta afirmatie, posibil sa iti sune ca un cliseu , asta insa din cauza tuturor reclamelor si emisiunilor de la tv , toate pitipoancele vorbesc despre iubire si autenticitate … sa fim seriosi ….

Nu ai nevoie sa iti zic eu sau altcineva ca esti unic , tu o stii deja , se afla in tine totul , doar ca de foarte mult timp nu i-ai mai dat atentie , astfel , timpul a trecut si comoara ta a fost acoperita cu praf , insa ea se afla  acolo , nu trebuie sa sapi deloc , este de ajuns sa o stergi putin de praf si va incepe sa straluceasca cu adevarat .

Apoi oamenii vor face doua lucruri , fie te vor admira sincer si te vor urma , fie te vor invidia si te vor critica ; indiferent insa de ce se intampla  acum nu iti mai este frica , te-ai recuperat pe tine , cel mai valoros trofeu se afla din nou in mainile tale , ti-ai recapatat esenta .

Modul in care viata noastra se desfasoara pare un mister, insa  in final , absolut totul se pare ca se aseaza la locul lui . Incepi sa intelegi acum o fapta banala de acum 5 ani , o fapta careia nu ii vedeai rostul , acum intelegi , acum stii ca era o mica bucatica din harta comorii tale . Pas cu pas , actune cu actiune ne redescoperim destinul , asemeni unui lup ne plimbam prin intuneric cu dorinta de a mai zari luna inca o data in viata noastra . Si ea apare in toata splendoarea ei si urlam la ea , redevenim noi , ne redescoperim , in acel moment simti ca esti doar tu singur cu  luna , urli la ea ca o bestie dar nu te mai gandesti la asta pentru ca urli de placere , de fericire , ai redevenit tu , cautarea a luat sfarsit ,s-a dovedit ca totul are pana la urma un scop .

 

sunt

 

Apoi vine dimineata si razele soarelui iti mangaie incet fata , te trezesti si observi o noua lume , o lume in care tu ai un scop adevarat , stii de acum ca fiecare pas pe care il faci lasa urma pe pamant insa pasesti cu grija , nu iti doresti sa lasi urme prea adanci , este bine sa se ia cineva dupa ele insa nu trebuie sa le urmeze intocmai . ce rost ar mai avea viata lui daca ti-ar urmari tie urmele intocmai ?

Existenta nu este repetitiva , fiecare are o misiune pe pamant , o misiune pe care nimeni altcineva nu a mai avut-o inaintea lui si nimeni nu o va mai avea dupa el . O misiune care la inceput poate parea presarata cu mai mult rau decat bine insa acelea sunt niste simple lectii , daca am avea parte inca de la inceput de bine  si toata viata noastra ar fi un bine continuu , am ajunge sa il banalizam , nu l-am mai aprecia la adevarata sa valoare .

Binele si raul sunt doar niste perceptii ale tale , binele meu poate fi raul tau si invers ,in final insa , cel mai important este ca tu sa faci ceea ce simti in aceasta viata .Fa mereu ceea ce simti , astfel vei sti ca faci bine .

 

Eu cred in tine , incepe si tu sa o faci!!!

                   ionel popa

Pune-ti zilnic intreabarile : "Cine sunt eu ? Ce caut eu aici ? " si vei observa ca viata ta va capata incet incet alta culoare . Spune-mi intr-un comentariu cum ti s-a parut acest articol si eu iti voi raspunde .

Vizualizări: 709 | Adăugat de: radiopopay | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 2
2 hotelsecurity  
0
https://blog.via-romania.ro/cum-sa-te-indragostesti-de-delta-dunarii

1 hotelsecurity  
0
Eu promovez turismul din Romania si Delta Dunarii care este unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania pe care trenuie sa le vizitezi neaparat. Vezi ce poti sa faci in Delta Dunarii aici https://blog.via-romania.ro/cum-sa-te-indragostesti-de-delta-dunarii


Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Copyright MyCorp © 2024