Vineri, 29-Martie-2024, 11:36 AM
Bine aţi venit Vizitator | RSS
BINE ATI VENIT pe RADIO POPAY chat
Principală | Blog | Înregistrare | Logare
Formularul pentru autentificare

Meniu site
noi santem aici
Mini-chat
200
Sondajul nostru
Noteaza site-ul meu
Total of answers: 72
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Calendar
«  August 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
facebook
Căutare
Principală » 2011 » August » 5 » Ce inseamna pentru un barbat o femeie frumoasa?
1:11 PM
Ce inseamna pentru un barbat o femeie frumoasa?
Tocmai asta vreau sa intreb si sa aflu..Inteleg ca nu toata lumea se gandeste la acelasi lucru cand este vorba despre o femeie frumoasa, insa eu vreau sa aflu genu' de detalii precum: inalta, blonda, ochi bla, bla....e un fel de sondaj ca sa fiu mai concret...eu cred ca fiecare dintre noi are macar in minte o imagine a unui barbat/ unei femei pe care il/ o considera frumos sau frumoasa..vroiam sa vad inspre ce parte inclina balanta...de asta am cerut si o desciere fizica..

Deci tanara domnita,nu stiu eu la ce o sa te ajute un sondaj pe tine despre ce prefera lumea fizic cat si mental,pentru ca la sfarsit tu nu vei putea deveni altcineva decat esti tu oricat ai incerca sa fi pe placul unui mascul feroce.
Daca analiza mea e corecta eu as spune ca momentan un mascul feroce cu o dif de varsta mai mare de 10 ani incearca sa-ti intre in teritoriu ,ceva te amuza si atrage la el dar nu esti sigura ce anume vrea de la o femeie ,stai linistita toate femeile au aceasi dilema ca tine dar in principiu aceasta dilema sa rezolva traind,nu facand sondaje de opinie in lumea pamantenilor sau in alte lumi din Alfa Centauri..

Acuma referitor la chestii de genu:"nu conteaza fizicu conteaza sufletul" sincer daca doi oameni la prima intalnire nu au 1% atractie fizica nu merge nimic...sa fim realisti o discutie buna ce-ti provoaca un orgasm cerebral e perceputa si la nivel vizual de catre interlocutor..Asta ca aveai anumite dileme ce le-am sesizat.Femeia perfecta nu exista la fel cum nu exista nici barbatul perfect,exista o diversitate de oameni fiecare unic in felul lui ,in principiu cam cu ce rezonezi cam aia atragi,acum cineva candva imi zicea o chestie "traim vremuri grele trebuie sa gandim pragmatic" intradevar nu vad nimic rau la un barbat sa poata asigura siguranta financiara a unei femei dar intrebarea mea e:cu ce sacrificii??? din ambele parti..?

Acum sa revin la partea carnala a tot trecatoare:tanara nubila 1,70 inaltime,structura corpului androgina,sani voluptosi,par roscat carliontat ochi verzi...desi sincer o pereche de sani mari mai mult te incomodeaza si ca barbat...nu toti suferea de sindromul "tza.tza mamei.." Pana la urma vezi tu in 80% din cazuri barbatii prefera carnea in schimbul neuronilor ca pana la urma carnea se lasa,imbatraneste si Cioran.Eliade,Voltaire tot nemuritori vor fi si tot acolo ii gasesc..
Deci era clar ca dilema vine din cauza unui mascul feroce banal in concluzie ..desi tare m-as fi bucurat cu unu batran la vreo 40 de ani cu probleme de erectie sincer alea is dileme pt o fata ca tine nu masculi banali de 20 de ani ce sufera de ejaculare precoce...
Cu partea fizica nu te mai lua dupa tanara nubila ca nu poti sa ajungi ,nici chip de fecioara androgina nu ai si deobicei androginele au sani mici in forma de para.. Incearca sa te schimbi inspre curentu "bomba sexi" " x senzuala" si clar nu incerca sa porti discutii despre Cioran si al lui mit al sinuciderii ca s-ar putea sa dai de unu prost care sa stie cum, se pune virgula..
 
Ma refeream la ''un fel de sondaj'', asa ca pentru mine...nu intentionez sa fac vreo statistica pe care sa o prezint lumii;)) Iar eu sunt de parere ca poti sa faci un sondaj si cu o 'mana de oameni', nu unul foarte elaborat dar e suficient ca sa iti faci o parere.
lar daca pui intrebari demne de politia romana. nu astepta prea multe raspunsuri de vreme ce intrebarile tale sunt cam puerile. intrebari de fatuca de 15/16 ani: " fata cu ce parfum sa ma dau, cu ce moloz sa ma fardez, ce haine sa imi iau, sa fiu cea mai cea". numai alea viseaza sa fie femei fatale. o femeie cu capul pe umeri stie sa folosesca fel si fel de tertipuri sa atraga un barbat. si cand spun barbat nu ma refer la majoritatea l..abarilor mancatori si scuipatori de seminte ce au aiere de gigolo

sa ajungi sa iubesti o femeie trebuie sa vrei !!! totul incepe prin vointa ....si ca sa vrei trebuie sa aiba un pic din toate si pana la urma e frumos ce iti place!!!...
 
E simplu sa spui "Te iubesc” ,dar trebuie sa- i arati celui drag de langa tine,ce inseamna aceste cuvinte…sa simti cu toata fiinta ta…. cum dracu sa iti impui pe cine sa iubesti.Ca sa ajungi sa o iubesti, trebuie sa treci prin mai multe etape..inclusiv sa o consideri frumoasa..deci totusi..ce te'a facut sa o iubesti? ca sa reformulez
 
 
Vizualizări: 436 | Adăugat de: radiopopay | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 2
2 radiopopay  
0
tongue

1 anna  
1
im place

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Copyright MyCorp © 2024